ABOUT US – AA+Partners

“Change is the end result of all true learning.”

Leo Buscaglia

Η αποστολή μας

Αποστολή μας και αμετάκλητη δέσμευση μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας μαθησιακής εμπειρίας και λύσεων σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού, σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και άτομα με σκοπό την βελτίωση της απόδοσης τους. Σκοπός μας η συνεχής ανάπτυξη των γνώσεων και δεξιοτήτων για την κάλυψη των αναγκών δια βίου μάθησης και διαρκούς εξέλιξης. Σημαντική διαφοροποίηση της AA + Partners είναι ότι σχεδιάζει και παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες  σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις κάθε εταιρείας, αποφεύγοντας έτσι «έτοιμες» λύσεις και προγράμματα που «ταιριάζουν σε όλα τα μεγέθη».

Η φιλοσοφία μας

Η ΑΑ+Partners κατέχει μια σφαιρική και σε βάθος προσέγγιση του ανθρώπου ως κεντρικού παράγοντα αλλαγής του επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Στην προσέγγιση αυτή κατανοεί τους τρόπους , τις δυνατότητες και τις προοπτικές του ανθρώπινου δυναμικού μιας επιχείρησης, σε στρατηγικό και τακτικό επίπεδο. Μέσω εξειδικευμένων εργαλείων και μεθόδων διάγνωσης που εφαρμόζει η εταιρεία είναι δυνατή η αποσαφήνιση θεμάτων που αφορούν την κουλτούρα ενός οργανισμού, όσο και τη στελέχωση , την αποδοτικότητα και αξιολόγηση των εργαζομένων της.

Στον πυρήνα της φιλοσοφίας της AA+Partners βρίσκεται η απόκτηση και μετάδοση γνώσεων αιχμής. Η μετάδοση της νέας γνώσης έχει ως στόχο να αποτελέσει στρατηγικό εργαλείο για τους συνεργάτες της, στην περαιτέρω ενίσχυση του συγκριτικού τους πλεονεκτήματος. Η AA+Partners με εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης, μπορεί να ικανοποιήσει κάθε πιθανή εκπαιδευτική ανάγκη, καλύπτοντας όλο το εύρος της οργανωσιακής δομής μιας επιχείρησης.

Η εταιρεία σε αριθμούς

0
παρουσιάσεις
0
εκπαιδευτικές ενότητες
0
εκπαιδευτικές ώρες
0
ικανοποιημένοι πελάτες

Testimonials

 • Νίκος Κωνσταντινίδης
  Η πολυετή συνεργασία μας στην εκπαίδευση και στην ανάπτυξη του τμήματος ΗR του Ομίλου ΑΝΑΔΟΜΩ, καθιστά την ΑΑ+ Partners και κ. Αναστασίου, ως τον κορυφαίο πάροχο υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού και εταιρικής εκπαίδευσης. Οι υπηρεσίες σας έχουν προσδώσει υψηλή προστιθέμενη αξία στις δικές μας, καθώς όπως είναι γνωστό το ανθρώπινο δυναμικό είναι ο καθρέφτης κάθε εταιρείας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη σας την στήριξη και υποστήριξη. Σας αξίζουν συγχαρητήρια για το έργο σας. Να συνεχίσετε έτσι με το ίδιο πάθος σχεδιάζοντας εξατομικευμένες λύσεις για τον καθένα.
  Νίκος Κωνσταντινίδης
  CEO| Αναδομώ
 • Κορίννα Αλεξανδρή
  Η συνεργασία μας με την AA+ Partners είχε έναν άριστο συνδυασμό επαγγελματισμού και αποτελεσματικότητας. Ο κ. Αναστασίου είναι ένας άνθρωπος με απίστευτη μεταδοτικότητα που δημιούργησε μια εξαιρετική επαφή με τους εκπαιδευόμενους. Το υλικό ήταν προσαρμοσμένο στο επίπεδο του κοινού και εύκολα “απορροφήσιμο”. Το προσωπικό μας ολοκληρώνοντας το σεμινάριο απέκτησε πλούσιες γνώσεις και το σημαντικότερο άμεσα υλοποιήσιμες στην εργασία του.
  Κορίννα Αλεξανδρή
  Manager | Blue Bay Resort Hotel
 • Θεοδώρα Χριστοφή
  Πολλές ευχαριστίες στον κ. Ανέστη Αναστασίου και σε όλη την ομάδα του για την άριστη συνεργασία. Σχεδιάσατε, οργανώσατε και υλοποιήσατε άψογα τις εκδηλώσεις της εταιρείας μας εκπαιδεύοντας αλλά και ταυτόχρονα ψυχαγωγώντας δημιουργικά τα στελέχη μας. Άριστη παροχή υπηρεσιών από την εξειδικευμένη, έμπειρη και φιλική ομάδα της ΑΑ+Partners!
  Θεοδώρα Χριστοφή
  Intertrans A.E.
 • Γιάννης Ασλάνης
  Η εμπιστοσύνη μας στην ΑΑ+ Partners είναι πλέον δεδομένη μετά από την μακροχρόνια και άκρως αποτελεσματική συνεργασία μας. Με σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες του συνεργάτη τους, η ομάδα της Α+Α Partners δουλεύει με αποτελεσματικότητα και μεθοδικότητα για να πετύχει την μέγιστη επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη των ανθρώπων που εκπαιδεύει. Σε κάθε μας συνεργασία τα αποτελέσματα ανταποκρίθηκαν απόλυτα στις πιο υψηλές μας προσδοκίες.
  Γιάννης Ασλάνης
  Grand Hotel Palace
 • Χονδράκης Γιώργος
  Με τον Ανέστη συνεργαζόμαστε τακτικά τα τελευταία 10 χρόνια. Τον θεωρούμε ένα πολύ αξιόλογο συνεργάτη, με ευρύ γνωστικό πεδίο, οξυδέρκεια και μεθοδικότητα. Είναι πάντα άψογος επαγγελματίας, με μεγάλη προσαρμοστικότητα και ευελιξία, ισχυρή μεταδοτικότητα, πάντα προσηλωμένος στην επιτυχία του έργου του. Πιστεύουμε ότι οι  υπηρεσίες του Ανέστη συνδράμουν σημαντικά στην  ανάπτυξη και εξέλιξη του ανθρώπινου κεφαλαίου κάθε επιχείρησης. Με ιδιαίτερη χαρά θα συνεργαστούμε ξανά με τον Ανέστη.
  Χονδράκης Γιώργος
  Διευθυντής| Vasia Hotels and Village
 • Αντώνης Μιτζάλης
  Συνεργαζόμαστε πάνω από δέκα χρόνια με την AA+Partners για την κατάρτιση των εργαζόμενων μας. Η θεματολογία τους καλύπτει όλες τις σύγχρονες ανάγκες των ξενοδοχείων και οι εισηγητές τους έχουν την απαραίτητη επάρκεια αλλά και πλούσια τουριστική εμπειρία. Τα προγράμματα που υλοποιήσαμε βρήκαν θετική ανταπόκριση από όλους τους συμμετέχοντες και μας βοήθησαν να ανυψώσουμε το επίπεδο των υπηρεσιών μας.
  Αντώνης Μιτζάλης
  Hotel Makryammos, Thassos
 • Απόστολος Παλακίδης
  Η συνεργασία με την ΑΑ+Partners εισήγαγε την εκπαιδευτική διαδικασία σε μια ανώτερη διάσταση προσδίδοντας προστιθέμενη αξία στις δεξιότητες και τις γνώσεις των στελεχών μας. Οι εντυπώσεις των εργαζομένων του ξενοδοχείου μας ήταν άριστες για τον επαγγελματισμό, το γνωστικό βάθος και την συνέπεια εκ μέρους των ανθρώπων της ΑΑ+Partners.
  Απόστολος Παλακίδης
  Vice President Sales & Marketing | Ramada Plaza by Wyndham Thraki
 • Πια Αλεξοπούλου
  Στη Domotel Hotels & Resorts μεθοδικά και οργανωμένα έχουμε αναπτύξει εσωτερικά συστήματα με τα οποία παρακολουθούμε, εκπαιδεύουμε και εξελίσσουμε το ανθρώπινο δυναμικό μας. Τα τελευταία 15 χρόνια η AA + Partners ήταν κοντά μας με λύσεις που προσαρμόστηκαν στις ειδικές ανάγκες και απαιτήσεις μας και συνέβαλε στη δημιουργία εύχρηστων και αποτελεσματικών εργαλείων που υπηρετούν το σκοπό αυτό. Η συνεργασία με τον Ανέστη είναι πάντα ευχάριστη, άμεση και λειτουργική.
  Πια Αλεξοπούλου
  Quality Manager | Domotel Hotels & Resorts
 • Νίκος Στάθης
  Είχα την τιμή να συνεργαστώ με την ομάδα της ΑΑ+ Partners πριν από μερικά χρόνια σε ένα εταιρικό training που έγινε στα ξενοδοχεία H Hotels Collection. Ο Ανέστης ήταν πραγματικά αποτελεσματικός και επικοινωνιακός, παρέχοντας μια εξατομικευμένη εκπαίδευση την οποία απολαύσαμε οι συνάδελφοί μου και εγώ. Το πιο ωραίο κομμάτι ήταν ότι ο Ανέστης κατάφερε να κρατήσει όλο το σεμινάριο ενδιαφέρον για όλους τους παρευρισκόμενους. Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης περάσαμε φανταστικά και έτσι ξεκινήσαμε την σεζόν με έναν πολύ ωραίο τρόπο, μαθαίνοντας και δημιουργώντας δεσμούς μεταξύ μας. Είμαι σίγουρος ότι όποιος συνεργαστεί με την AA+ δεν θα το μετανιώσει καθόλου.
  Νίκος Στάθης
  Safety & Sustainability Manager | H Hotels Collection
Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;